JANUAR 1998

MOYS PÅ ST. CROIX I FREDRIKSTAD, 16. JANUAR 1998Moys startet året med sin første konsert på St. Croix-huset i Fredrikstad.Moys på St. Croix huset og Robert koser seg med Pizza før konserten.Henning og Petter på scenen. Foto: Fredrikstad Blad.Gard var i stemning.


Moys på St.Croix!Henning på scenen i Fredrikstad.Petter på scenen.

__________________________________________________


FEBRUAR 1998

MOYS PÅ MARS I OSLO, 5. FEBRUAR 1998Moys på Mars. Foto: John Berge.Moys på Mars. Foto: John Berge.Moys på Mars. Foto: John Berge.Moys på Mars. Foto: John Berge.


MOYS PÅ PROMENADEN I SANDEFJORD, 7. FEBRUAR 1998Vår lydmann Rune Berg i samarbeid med Peter Lundell.Petter på scenen på Promenaden.Henning på Promenaden.Petter.Moys på Promenaden.

__________________________________________________


MARS 1998

MOYS PÅ STUDENTERSAMFUNNET I HALDEN, 27. MARSRobert og Gard i bandbussen på vei til Halden.Hele gjengen samlet backstage i Halden.

Lydmann Rune Berg.
Henning på scenen i Halden.

Moys i Halden.

Trivelig prat backstage etter konserten.Mer trivelig prat.Henning etter konserten.MOYS rakk en liten svipptur over svenskegrensa.

__________________________________________________


MAI 1998Siste øving med Gard som bassist i Moys.Petter svinger gitaren.

__________________________________________________


JUNI 1998

MOYS PÅ CAFE OSCAR I FREDRIKSTAD, 3. JUNI 1998Siste stopp for Moys på "Virvel"-turneen og siste konsert med Gard på bass.Robert og trommene.Henning tar den helt ut!


VIDEOINNSPILLING I ENEBAKKPå settet i Dalefjerdingen, Enebakk.Regissør Henning Pedersen i full gang...Gard og Henning.Petter og Robert.Robert i sommervarmen.Gard blir filma.Gard var fornøyd med været, ja!


INNSPILLINGEN AV "OMVENDT GRØNN", PETES PLACE I SANDEFJORD, JUNI - JULI 1998
Sandefjord viste seg fra sin aller beste side.Petes Place Recording studio i Sandefjord.


Robert i full gang med trommesporene.Gard jobber med bass.Gard og Petter jobber fram grunnkompet.Det aller siste bildet av MOYS med Gard som bassist. Denne konstelasjonen eksisterte i perioden 1994 - 1998 og spilte inn albumene "Virvel" (1997) og "Omvendt grønn" (1998).

__________________________________________________


OKTOBER 1998
Etter tre måneder uten øving var MOYS tilbake i øvingslokalet.
Ny bassist i MOYS var Øyvind Henriksen.

<--- GÅ TIL 1997 / GÅ TIL 1999 --->